13/6/17

Finalitzen les Jornades Esportives Escolars

Aquest divendres s’han celebrat, al camp de futbol de Vallmorena, les terceres i últimes Jornades Esportives Escolars amb la implicació de les tres escoles del poble: l’escola Francesc Macià, l’escola La Immaculada i l’escola Sant Jordi.

Al llarg del curs escolar s’han fet, com cada any, les tres jornades interescolars. El mes de desembre del 2016 es va fer la jornada de voleibol amb els nens i nenes de 6è de primària, el mes març del 2017, la jornada d’orientació, amb els mateixos participants. Finalment la darrera jornada, que és la de futbol, hi participen tant els alumnes de 6è com els de 5è de primària. Són unes jornades organitzades pels centres escolars amb el suport de les regidories d’esports i educació de l’Ajuntament.Són unes jornades organitzades pels centres escolars amb el suport de les regidories d’esports i educació de l’Ajuntament.

És un espai de trobada molt valorat per professors i alumnes, ja que la competició es fa per equips integrats per alumnes dels tres centres. D'aquesta manera no guanya una sola escola, sinó que guanya un equip format a l’atzar, mixte i amb nens i nenes de les diferents escoles.

Aquesta fórmula, que fa anys que s’aplica, permet fomentar la coneixença d’altres nens i nenes i crear vincles per aconseguir els objectius amb els nous companys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada