22/6/17

L'IE Sant Jordi i els Serveis Socials tanquen un nou curs del projecte de Serveis Comunitaris


Des del mes de gener, els alumnes de 4t d´ESO de l’IE Sant Jordi i els Serveis Socials municipals van renovar el compromís de participar en el projecte comunitari impulsat per la Generalitat de Catalunya. Un projecte basat a compartir habilitats i experiències entre joves i gent gran i que el passat dimarts 20 de juny va celebrar la festa de cloenda.
El Casinet va ser, un any més, el punt de trobada dels participants del projecte comunitari per celebrar la festa de cloenda. Els alumnes de 4t d’ESO de l’IE Sant Jordi va preparar un acte dedicat als usuaris del Casal de Dia i de l´Hospital de Sant Pere. Tant els joves com la gent gran van pronunciar unes paraules plenes d’emotivitat que recordaven les trobades i els moments viscuts i agraint el respecte i la bona entesa que han tingut els uns amb els altres. La regidora de Serveis Socials, M. Lluïsa Ruhí, que ha seguit el projecte en les seves diferents etapes també va voler acompanyar els protagonistes en l´acte de final de curs.

El compromís del projecte comunitari ha estat basat en trobades setmanals al Casal de Dia de can Rafart i a l´Hospital de Sant Pere, on els joves han conduït diferents activitats que han portat a terme conjuntament amb la gent gran. Partides de dòmino, escacs, manualitats, teatre... són algunes de les activitats que han format part d’aquest projecte intergeneracional.

L'objectiu del servei comunitari és facilitar que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l´exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. El curs vinent s'afegiran al projecte el alumnes de l'IES Jaume Almera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada