27/11/14

Vilassar celebra el Dia Internacional de la Infància

Amb motiu del Dia Internacional de la Infància que es commemora el 20 de novembre, l’empresa vilassarenca Kitxalla, en col·laboració amb entitats i escoles del poble va organitzar la I festa de la Infància de Vilassar de Dalt.




El parc de can Rafart va ser l’escenari, el passat dissabte al matí, de la festa organitzada per Kitxalla i on van col·laborar el Club d’Esplai, l’Associació Petits i Grans, la colla de Geganters, l’AMPA de l’Escola Francesc Macià, l’IE Sant Jordi, l’Aula de Teatre, l’Aula de Dansa, el Centre Obert i la Secció de Muntanya de la Massa, tots ells preparant activitats expressament pensades pels més petits.

Les famílies van poder gaudir de tallers de manualitats, de dansa i teatre, d’activitats d’aventura com el pont de mico, cercavila de gegants i també d’espectacles de màgia amb Maria Altés i les danses i cançons de Jaume Ibars.

La jornada també va voler aportar una part divulgativa. La periodista Neus Lloveras va conduir una taula rodona amb representants municipals i d’entitats que treballen amb infants per debatre sobre la situació actual dels drets de la infància. La xerrada va comptar amb la presència de la regidora d’Educació Maria Lluïsa Ruhí, la directora del Centre Obert Sílvia Domènech, Carme Terrades, dinamitzadora del Consell dels Infants de Vilassar de Dalt, Carles Corbalán de Kitxalla, Maria València, presidenta del MCECC de la Fundació Pere Tarrés i Carme Jara, referent tècnic del territori de Maresme i Vallès Oriental del Servei Territorial d'Atenció a la Infància i l'Adolescència.




Aquesta ha estat la primera edició d’una festa que vol fer-se un lloc en el calendari festiu del poble per commemorar cada any, el Dia Internacional de la Infància.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada