15/11/14

Emotiu homenatge a Lola Salas

La professora de l'IES Jaume Almera, Lola Salas Ibañez, va ser homenatjada, el passat dijous al vespre ,en motiu de la seva jubilació després de 30 anys exercint a Vilassar de Dalt. 

Més de 200 persones van omplir el gimnàs de l’Institut per retre homenatge a la que ha estat durant 30 anys una de les professores més estimades de l’IES Jaume Almera, la Lola. Companys de feina, familiars, amics, alumnes i ex alumnes van voler reconèixer la seva trajectòria professional en un acte de comiat en motiu de la seva jubilació.





Al llarg de les dues hores que va durar l’acte, es van poder escoltar els testimonis de quatre generacions de les tantes que han passat per les aules de la Lola. Tot i les diferències d’edats, tots els testimonis van coincidir en lloar la seva tasca docent, però encara més el seu tarannà, la seva empatia, la seva personalitat, el seu sentit de l’humor,  la seva constància i la seva capacitat per impregnar als que l’envolten.  I és que com es va dir en més d’una ocasió, la Lola no ha deixat a ningú indiferent.


L’acte, presentat per la periodista i ex alumna de l’Institut, Àgata Fàbregas, va comptar amb una actuació de màgia, música en viu, audiovisuals, parlaments i un brindis final amb cava.


L'Ajuntament de Vilassar de Dalt també va voler fer el seu homenatge a la Lola i un reconeixement a la seva tasca docent amb el lliurament d’una placa commemorativa a càrrec de la regidora d’Educació, Maria Lluïsa Ruhí. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada