27/11/15

Teatre i consciència per commemorar el 25N


Aquest passat dimecres al matí, Vilassar de Dalt ha commemorat el Dia Internacional per a l’eradicació de la violència vers les dones amb un acte a la Plaça del a Vila que ha comptat amb la participació dels centres escolars de la vila i la col•laboració de Contagi-ART.


Actuació de la companyia Contagi-ART


Després d’una salutació de la regidora d’Educació i Acció Social, Maria Lluïsa Ruhí, els membres de Contagi-ART han dut a terme una acció teatral al voltant de les violències que pateixen les dones. Només amb l’acompanyament de percussió, els dos actors han representat, sense paraules, situacions de violència no necessàriament física a què estan sotmeses moltes dones encara avui en dia.


Discurs de la regidora d'Educació i Acció Social


Dues alumnes de l’Institut Jaume Almera han llegit el manifest institucional. L’alcalde, Xavier Godàs ha tancat l’acte adreçant-se sobretot als infants i joves que omplien la Plaça de la Vila, posant de relleu la responsabilitat de tots en l’avanç cap a una societat on els drets, les oportunitats i les llibertats siguin iguals per a tothom.


Lectura del manifest


Podeu llegir el manifest fent clic aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada