23/11/15

El projecte local SardaTic s'ha obert a més de 45 escoles de Catalunya

Bon dia a tots i a totes. 

Tornem a actualitzar amb una molt bona noticia: 

El Departament d’'Ensenyament ha valorat molt positivament el SardaTic com a projecte pedagògic destacat i l’ha inclòs dins la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Aquesta setmana han fet públic el reportatge que van venir a gravar en el desenvolupament del projecte a l’escola Francesc Macià.

El projecte SardaTic es va iniciar a l'escola Francesc Macià el 2011 de la mà de la mestra de música, Eva Martínez i ben aviat es va començar a treballar conjuntament amb les altres dues escoles del municipi, la Immaculada i l’IE Sant Jordi. L'objectiu era fer arribar la sardana i la Cobla als més petits i així s’ha fet. Actualment el projecte es porta a terme a més de 45 centres de Catalunya.
SardaTIC ofereix la possibilitat que vàries escoles treballin conjuntament, durant dos trimestres i de forma telemàtica a través d'un blog, preparant els seus alumnes de 3r, 4t, 5è i/o 6è per una ballada que es realitza al final del projecte en un Aplec o ballada sardanista, alhora que aprenen moltes coses sobre la sardana i la cobla. Actualment ja són més de 45 escoles de 20 pobles catalans que ho treballen en el seu currículum escolar.
Podeu veure el reportatge eleborat pel Departament d'Ensenyament en aquest enllaç.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada