5/9/13

Comunicat: DAVINCI es converteix en centre d’ensenyament reglat

A Vilassar de Dalt el Centre DAVINCI es converteix en centre d’ensenyament reglat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir el CFGM de Tècnic en GESTIÓ ADMINISTRATIVA


El centre d’estudis daVINCI amplia l’oferta educativa d’ensenyament reglat a Vilassar de Dalt  amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de GESTIÓ ADMINISTRATIVA. Es tracta d’un curs pràctic, amb informàtica i IDIOMES autoritzat pel Departament d’Ensenyament.

Obrim les portes al món laboral, aquí o a l’estranger. Es tracta d’un cicle formatiu molt professional, amb les garanties que donen més de 25 anys d’experiència docent. S’apliquen tècniques didàctiques innovadores i noves tecnologies i es fan tutories d’acompanyament personalitzat a tots els nostres alumnes.

Com a valors afegits dels continguts, les aules estan ben equipades, el centre és accessible, hi ha transport públic i fàcil aparcament.

Es tracta d’aprendre a l’aula continguts útils i també fer pràctiques a empreses per tenir una formació global que permeti l’entrada al món laboral amb una bona formació;  en acabar, els nostres alumnes podran treballar com a auxiliars administratius, recepcionistes o d’atenció al públic amb professionalitat. 

Durada: dos cursos acadèmics. 2.000 hores (1.650 lectives i 350 pràctiques).
Places limitades
www.dv-davinci.com
C/ Avi Riera, 5 baix
Vilassar de Dalt
Tel. 93 753 2861 / 619 936 919

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada