6/10/16

Inauguració del curs escolar 2016 - 2017

L'escriptora i periodista, Anna Manso, inaugura el curs escolar a Vilassar

El Casal Popular va acollir, dimarts al vespre, l’acte d'inauguració del curs escolar 2016/17 que, un any més,  va reunir la comunitat educativa de Vilassar de Dalt i que va comptar amb la conferència de l’escriptora i periodista Anna Manso.

L'acte, presentat per Neus Lloveras, va començar amb un agraïment institucional a tota la comunitat educativa de Vilassar de la mà de la regidora d’Educació, Maria Lluïsa Ruhí que, en nom del consistori, els va agrair un any més la seva dedicació i tasca educativa al municipi. Tot seguit, la regidora d’Infància i Joventut, Paula Lloret, va explicar al públic assistent el nou projecte de Camins Escolars posant èmfasi a la participació que s’ha donat als centres educatius i al seu alumnat.Representació del món educatiu a Vilassar


Regidora de turisme, d’Infància i Joventut, Paula Lloret

L’acte inaugural va comptar amb la conferència d’Anna Manso “La pitjor mare del món”, tal i com ella es defineix. Manso és escriptora i periodista i després del seu tercer fill va acceptar que l’anhel de ser la millor mare del món s’havia convertit en una realitat ben diferent fins el punt de viure amb la sensació de ser la pitjor mare del món. Amb tot, va decidir “sortir de l’armari”, acceptar la imperfecció i viure l’univers de la maternitat amb un gran sentit de l'humor. I així va començar una conferència que no va deixar ningú indiferent i que va ser un mirall per a la majoria dels assistents que van veure el seu reflex en molts dels exemples quotidians que viuen els pares i mares amb els fills.


Anna Manso durant la conferència

Manso va convidar als assistents a desdramatitzar i a visualitzar amb una òptica ben diferent la criança i l’educació dels fills i, sobretot, va reivindicar que hi ha vida més enllà de la perfecció!


Anna Manso en un Casal ple de docents i pares

L’alcalde, Xavier Godàs, va tancar l’acte agraint a la ponent la seva xerrada, a tots els assistents i desitjant un molt bon curs a tots els docents del municipi.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada