5/6/15

El festival Revela-T comença a les escoles

Al llarg d’aquesta setmana els nens i nenes de les tres escoles del municipi i de l’Institut Jaume Almera estan fent un taller de càmera fosca amb el reconegut fotògraf Faustí Llucià. Aquesta és la primera activitat del festival Revela-T que se celebrarà a Vilassar els dies 19, 20 i 21 de juny.




Els nens i nenes han pogut experimentar des de dins com funciona una càmera fosca de la mà de Fuastí Llucià. El fotògraf els converteix una de les habitacions de l’edifici Joan Maragall en una càmera fosca gegant amb la projecció i posterior revelat d’una imatge exterior sense cap aparell tecnològic.



Durant els dies del Revela-T, aquesta serà una experiència oberta a tothom, com ja ho va ser l’any passat, a la sala de Plens de l'Ajuntament.

Aquesta és la primera activitat emmarcada dins el festival Revela-t 2015, l'únic en el món dedicat exclusivament a la fotografia analògica i en el què s’han programat més de 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes i 50 microexposicions als aparadors dels comerços de Vilassar. Al parc de Can Rafart hi haurà la fira comercial amb 21 carpes que acolliran diferents marques i col·lectius i el Fotomercat, on aficionats i professionals podran mostrar i vendre la seva obra. Al festival no hi faltarà la trobada internacional de col•lodionistes, una de minuters, una altra de pinholers i una altra pels amants de Leica.

També pels més petits hi haurà una atracció analògica al Parc de Can Rafart durant tot el cap de setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada