5/6/13

L'empresa vilassarenca Kitxalla serà l'encarregada de l'organització del Casal d'Estiu d'aquest any que tindrà com a centre d'interès 'El Petit Príncep'.

Com cada any, es realitzarà el Casal d'Estiu Municipal per a tots els nens i nenes de Vilassar de Dalt d'entre 3 i 13 anys a la seu de l'Escola Pública Francesc Macià del c/ Pius XII, 26-28.

El Casal d'Estiu començarà el 25 de juny fins el 26 de juliol, dissabtes, diumenges i festius no inclosos.
Horari: matins de  9 a 13h /  migdia  de 13 a 15 h / tardes de 15 a 17h

El Casal d'Estiu Municipal disposarà de servei d’acollida matinal de 8 a 9h i servei de menjador des de la 13 h fins a les 15h  de la tarda a la mateixa instal•lació.
Enguany el Casal d’Estiu Municipal és a càrrec de l’empresa KITXALLA, que també organitza els Casals de l’Escola la Immaculada i la Institució Escolar Sant Jordi. Els tres casals realitzaran algunes activitats conjuntes.
Les inscripcions es realitzaran del 9 de maig al 5 de juny de 9 a 13 hores a la secretaria de l’Escola Francesc Macià.
No s’acceptarà cap inscripció que no porti el justificant de pagament.
Els pagaments dels serveis de menjador i permanències que es realitzin puntualment es faran directament al casal a primera hora del matí;  si el que es vol és contractar el servei per una setmana o setmanes o per tot el casal el pagament s’haurà de fer mitjançant transferència bancària seguint els terminis i procediments marcats.
Per informar-vos de tots els detalls hi haurà una reunió pels pares i mares el dijous 23 de maig a les 21.30h a l’Escola Francesc Macià (recinte on es realitzarà el Casal d’Estiu Municipal).

CENTRE D’INTERÈS DEL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL
Enguany el  Petit Príncep vindrà a buscar la nostra ajuda. Vol emprendre un viatge per diferents asteroides on coneixerem persones molt diverses i amb costums diferents. A través d’aquests viatges viurem mil aventures per ajudar-los i desfer els embolics que ells mateixos han creat.
A través d’aquestes aventures farem activitats a dins i a fora del centre amb jocs i excursions, potenciant i transmetent valors d’una manera lúdica i divertida.
Ens ho passarem molt bé!!!

Per a més informació us podeu adreçar als telèfons de l’Edifici de Can Robinat de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt 937539797 o a Kitxalla 699867314.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada